Nieuwsbrief RWM

Lokaal adverteren? Bereik met de Rodi-nieuwsbrief onze 50.000+ lezers!

Bij Rodi vieren we mijlpaal na mijlpaal. Zo mochten we begin dit jaar al proosten op het feit dat ons zusterbedrijf van de Rodi Groep – Rodi Media – in 2024 door de Emerce 100 is uitgeroepen tot een van de beste uitgevers van Nederland. En opnieuw zijn we trots, want onlangs bereikten we de magische grens van 50.000 nieuwsbriefabonnees! Een trouwe achterban, die vele lokale ondernemers uit Noord- en Zuid-Holland al weten te vinden.

Dat zoveel trouwe lezers niet alleen nieuwswebsite Rodi.nl maar ook onze mailings graag lezen, snappen wij wel. Ze staan namelijk wekelijks boordevol met het laatste nieuws, de e-paper (digitale krant) én de meest exclusieve acties van ondernemers uit de regio!

Meeliften op het succes?

Denk je nu: ‘En mijn acties of mooie verhaal dan?’ Dan ben je aan het juiste adres, want bij Rodi bieden we lokale ondernemers maar al te graag het platform dat ze verdienen voor de promotie van hun product of dienst. En dat onze achterban van trouwe nieuwsbriefleden maar blijft groeien, toont aan dat zij wekelijks niet kunnen wachten tot de nieuwste mailing mét unieke acties in hun inbox verschijnt!

Voordelen van de Rodi-nieuwsbrief

Wil je lokaal adverteren en ben je nog niet bekend met onze Rodi-nieuwsbrief? Dan is het goed te weten dat:

  • … onze nieuwsbrieven uitkomen in maar liefst 31 gemeentes
  • … de open ratio met 60% gemiddeld sky high is – vér boven het landelijk gemiddelde
  • … ze elke week het belangrijkste lokale nieuws en mooie interviews bevatten
  • … afgewisseld met kortingsacties, prijsvragen en andere promoties van je concullega’s (waar wacht je nog op?)
  • … en de meeste clicks wekelijks naar de e-paper gaan (dubbele zichtbaarheid voor jouw promotie dus!)

Lokaal adverteren in de Rodi-nieuwsbrief?

Een slimme keuze! En je bent niet de enige, vele ondernemers kozen al voor een crossmediaal pakket bij Rodi, met daarin onder meer promoties via de Rodi-nieuwsbrief. Niet gek, want onze nieuwsbriefabonnees zijn erg actief op Rodi.nl. Gemiddeld bekijken zij 2,22 pagina’s per sessie wanneer ze via de nieuwsbrief op onze website komen. Een betrokken publiek, kun je dus wel stellen.

Blijf de concurrentie voor en zorg dat ook jij als lokale ondernemer zichtbaar bent in onze veelgelezen Rodi-nieuwsbrieven. Wekelijks bereiken diverse trouwe klanten via banners of Partnerbijdragen al een grote doelgroep met hun promoties. Daar wil je er toch één van zijn?

Meer weten?

Ben jij ondernemer – groot of klein – en wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze media-adviseurs via info.rwm@rodi.nl.