Wij brengen de regio in verbinding

Rodi West Media zorgt voor verbinding in de lokale samenleving. Via onze offline en online media brengen wij mensen en bedrijven onder de aandacht van miljoenen mensen. En alles wat je aandacht geeft, groeit. Iets wat van grote toegevoegde waarde is. Rodi West Media is in 2013 ontstaan uit een fusie van twee uitgeverijen, maar we hebben huis-aan-huisbladen die al meer dan 90 jaar bestaan! Een lange en mooie historie dus, waar we trots op zijn. Waaraan we elk jaar ook nieuwe geschiedenis toevoegen. Niet voor niets vieren we in 2023 ons 10-jarig jubileum!

Wat kan Rodi West Media als mediapartner voor jou doen?

Je gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via onze online kanalen als Rodi.nl en de nieuwsbrief. Ervoor zorgen dat jouw advertentie of krant perfect gedrukt wordt. Jouw folder met de grootste zorg huis-aan-huis verspreiden. Kortom: jouw boodschap effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar Rodi West Media voor staat.

Het begint met gericht media-advies

Jouw boodschap overbrengen op jouw doelgroep door inzet van de juiste middelen. Daar draait het om. Want, je wilt iets bereiken. Meer naamsbekendheid, meer klanten in je winkel, meer offerte-aanvragen, je omzet verhogen? Wat je doel ook is, wij helpen je daarbij met gericht media-advies. Passend bij jouw organisatie en jouw budget. Dat is de basis.

Milieubewust & maatschappelijk betrokken

Met onze revolutionaire drukpers staan wij garant voor een milieuvriendelijk productieproces. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

Ontwikkeling

Rodi West Media is volop in ontwikkeling. Huis-aan-huiskranten uitgeven: dat is wat we doen en zullen blijven doen. Wist je dat wij maar liefst 350.000 kranten per week laten bezorgen in een groot deel van Zuid-Holland? Daarnaast bieden wij ook steeds meer online producten aan. Via het platform Rodi.nl – maandelijks goed voor 835.000 bezoekers – en onze social media-kanalen voorzien wij negen gemeenten van lokaal nieuws. Daarnaast biedt Rodi.nl een interessant platform voor onze adverteerders om gericht onder de aandacht te komen bij talloze doelgroepen.

Verbinding

Het is duidelijk: Rodi West Media zorgt voor verbinding in de samenleving. Tussen burgers, middenstanders, overige bedrijven en overheid. Met de combinatie van onze online en offline kanalen bieden wij een uitstekend platform om met elkaar in verbinding te komen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag verder.