In deze rubriek geven we jou een exclusief kijkje in de Rodi West Media-keuken! Wat houdt ons bezig? Dit keer een dag uit het leven van Coen Berendse, Media-adviseur/Accountmanager bij Rodi West Media.

 

Goed je te spreken, Coen! Wat doe je precies bij Rodi West Media?

“Bij Rodi West Media vervul ik sinds 2021 de functie van Media-adviseur, oftewel Accountmanager. Hierbij hou ik me dagelijks bezig met het enthousiasmeren en persoonlijke aandacht geven van zowel bestaande als nieuwe klanten. Ik vind het belangrijk hem of haar te ontzorgen en een advies te geven dat écht bij deze specifieke klant past. Ik wil als ambassadeur van Rodi mijn klanten met een goed gevoel achterlaten over ons merk, dát is waar ik elke dag naar streef en wat ik ook weer in positieve zin terugkrijg van hen.”

 

Waarom is deze functie helemaal ‘jouw ding’? 

“Omdat ik er trots op ben onze klanten duidelijk te maken wat Rodi voor extra waarde heeft ten opzichte van andere mediapartijen. Daarbij hebben we een betrouwbare positie in de markt, waardoor klanten graag met ons in zee gaan en de gesprekken vlot en met een positieve vibe verlopen. Dat maakt dat ik elke dag de kantoordeur achter me dicht trek met een big smile op mijn gezicht!”

 

Wat is je mooiste herinnering bij Rodi West Media?

“Oeh, dat zijn er eigenlijk te veel op te noemen! Hoogtepunten zijn sowieso altijd de evenementen en feesten in de regio waar wij mediapartner van zijn. Denk aan Zomercarnaval Rotterdam, het Strandwal Festival in Rijswijk en Parkpop in Den Haag, waarbij we zelfs met het hele team een unieke VIP-treatment kregen. Hier heb ik mooie herinneringen aan, daar kijk je toch nog jaren op terug? Erg leuk!”

 

Wat maakt het werken voor Rodi zo leuk?

“Dat is een makkie: de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt voor het opperen van je eigen ideeën. Én vervolgens de collegialiteit en hulp die je weer ontvangt bij het uitvoeren daarvan.”

 

Wil je zelf nog iets kwijt?

“Zeker, want wat ik ook als ontzettend gaaf ervaar zijn de enorme ontwikkelingen die we doormaken als Rodi West Media en de overkoepelende Rodi Groep. Elk jaar zetten mooie stappen richting de toekomst, zoals de verhuizing naar een nieuw pand en het professionaliseren van onze nieuwswebsites, maar ook het uitrollen naar nieuwe gebieden en nog veel meer. Hierdoor raak je nooit uitgeleerd!”

Zou jij het leuk vinden om de nieuwe collega van Coen te worden? Check dan deze vacature!