In deze rubriek geven we jou een exclusief kijkje in de Rodi-keuken! Wat houdt ons bezig? Dit keer een dag uit het leven van Jeroen Steneker, vormgever/dtp’er bij Rodi West Media.

Fijn dat je even tijd wilde maken, Jeroen! Wat doe je precies bij Rodi?

“Ik ben dtp-medewerker en hou me bezig met de opmaak van advertenties, flyers en divers ander drukwerk. Sinds kort zit daar ook het maken van banners voor onze Rodi.nl-websites bij. Daarnaast maak ik offertes voor en bestel ik drukwerk.”

Waarom is deze functie helemaal ‘jouw ding’?

“Het is divers en ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Ik kan echt opgaan in een opdracht of een project waar ik iets moois van kan maken. Ik hoop nog lange tijd mooie producten af te leveren voor Rodi West Media en het bedrijf nog verder te zien ontwikkelen.”

Dat kan ik me voorstellen! Wat is je mooiste herinnering bij Rodi West Media?

“Nou, de golfclinic – plus barbecue – ging boven verwachting goed! Misschien moet ik maar eens meer doen met dat golftalent, haha.”

Zeker doen! Wat maakt het werken voor Rodi West Media zo leuk?

“Er hangt een goede sfeer en we hebben een goed team waarbij iedereen zijn beste beentje voor wil zetten. Rodi West Media is in beweging en ik hou wel van die energie. En er zijn leuke bedrijfsuitjes… wie weet ontdek ik binnenkort nog wel een nieuw talent!”