Wil je je naamsbekendheid vergroten, een winkelactie promoten of je unieke verhaal vertellen aan de hele regio? Als specialist in lokale communicatie kunnen wij je hierbij helpen! Bekijk ons verhaal!

Het afgelopen jaar heeft Rodi West Media belangrijke vernieuwingen doorgevoerd. Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en nieuwe edities. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Bij ons kan je terecht voor het aanpakken van elke uitdaging op het gebied van communicatie op lokaal en regionaal niveau. Wij zijn gespecialiseerd in lokaal verbinden en denken graag mee over de beste voor jouw organisatie. Hoe bereiken we de juiste doelgroep en welke kanalen schakelen we in? De krant, Rodi.nl, de nieuwsbrief? Met advertenties en verhalen kun je het verschil maken.

Over Rodi West Media

Rodi West Media geeft onder meer zestien lokale huis-aan-huiskranten uit en voorziet via Rodi.nl negen gebieden dagelijks van lokaal online nieuws. Daarmee bereikt het bedrijf een groot deel van de lokale gemeenschap in het gebied. Meeliften op dit bereik? Neem dan vrijblijvend contact op met de media-adviseurs via info.rwm@rodi.nl. Meer weten over Rodi West Media? Zie dan de mediakit of bel naar 0174-624212.