Optimaal bereik creëren met Branded Content

Consumenten worden tegenwoordig overspoeld met informatie via diverse kanalen, zoals print maar ook social media. Voor bedrijven en organisaties wordt het daardoor steeds lastiger om op te vallen in deze dagelijkse informatie-overload. Slim jouw lokale doelgroep bereiken met je boodschap? Kies dan voor Branded Content!

Wat is Branded Content?

Wat is Branded Content nu precies en wat kun jij ermee voor jouw bedrijf? Kort gezegd is Branded Content een zakelijk (betaald) verhaal met inhoud.
Bij deze wijze van adverteren is de insteek niet ‘plat’ commercieel (‘Koop bij Bakker Hendriks!’), maar gaan bedrijven en merken dieper in op het product of de dienst, de merkbeleving en de merkbelofte. Deze manier van marketing integreert het merk op natuurlijke wijze in content en uitingen. De insteek van een Branded Content-artikel kan bijvoorbeeld zijn ‘Bakker Hendriks bestaat 50 jaar’ of een indrukwekkend of opmerkelijk verhaal achter je organisatie (‘Vijfde generatie aan het roer bij Bakker Hendriks’).

Lees hier alvast meer over Branded Content.

Dit zijn de voordelen van Branded Content:
• Je verhaal heeft inhoud, wordt beter gelezen dan een ‘platte’ commerciële boodschap en creëert zo meer impact
• De content wordt SEO-proof geschreven en is daardoor beter zichtbaar in zoekmachines als Google
• Deze zoekmachines zullen je website daarbij sneller als autoriteit zien
• Jouw artikel of campagne krijgt een prominente plek in onze kranten en op de online kanalen
• Door te kiezen voor de combinatie print + online versterkt je je boodschap
• Artikelen worden vaker gedeeld binnen de doelgroep

Extra impact met Branded Content

Wil je het effect van jouw Branded Content-campagne (lees hier meer) bij Rodi Media nog een éxtra boost geven? Combineer het artikel dan met bijvoorbeeld Display Advertising, een Partnerbijdrage of doorplaatsing op de Rodi-socials of in onze nieuwsbrief? We denken graag met je mee!

Mail naar info@uitgeverijwestmedia.nl of spreek direct met een van onze media-adviseurs via 0174-624212.