lokale vacatures westland schiedam west media adverteren

Personeel werven? Dat doe je via de lokale kanalen van West Media!

Worstel jij als organisatie met het vinden van nieuw talent? Je bent niet de enige. Anno 2023 is er nog altijd sprake van flinke krapte op de arbeidsmarkt, waardoor je als bedrijf creatieve manieren moet vinden op te vallen tussen alle andere bedrijven. De oplossing? Deel jouw vacatures via de lokale kanalen van West Media. Succes gegarandeerd!

Huis-aan-huisbladen hebben een nog altijd bewezen groot bereik: maar liefst drie kwart (74%) van de Nederlanders leest weleens een huis-aan-huisblad – en hetzelfde percentage gaat dagelijks tot actie over na het lezen van een huis-aan-huiskrant. Dé reden dus om jouw vacature lokaal te boosten!

Voordelen personeel uit regio werven

Het werven van personeel uit de regio biedt grote voordelen ten opzichte van het zoeken naar nieuwe mensen in andere gebieden. Ten eerste bevordert het de lokale economie door werkgelegenheid te creëren en geld binnen de gemeenschap te houden. Door lokaal talent aan te trekken, stimuleren bedrijven indirect de groei en ontwikkeling van de regio.

Daarnaast biedt het werven van personeel uit de regio praktische voordelen. Werknemers die dichtbij wonen, hebben kortere reistijden en zijn daardoor vaak beter gemotiveerd en productiever. Bovendien kan het makkelijker zijn een hecht team op te bouwen als collega’s dezelfde achtergrond delen. Dit bevordert de samenwerking en vermindert de kans op communicatieproblemen.

Vacaturepagina’s en Carrièrekranten

Lokaal personeel werven kan bij West Media op twee manieren:

  • Via de vaste vacaturepagina’s in onze kranten
  • En via de Carrièrekrant die we uitgeven in Westland en Schiedam

Je hebt direct profijt van je investering, want je weet zeker dat je de juiste doelgroep aanspreekt – en hoe fijn is het voor je nieuwe collega dat hij of zij op de fiets of zelfs lopend naar het werk kan? Wij zouden het wel weten. 😉

Meer informatie over lokaal personeel werven?

Klinkt goed? Dat snappen wij! We vertellen je graag meer over wat het lokaal werven van personeel via West Media inhoudt. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@uitgeverijwestmedia.nl of bel met een van onze media-adviseurs via 0174-624212.