Salesmanager Nick van Paassen (l.), directeur Rick de Vroom (m.) en hoofdredacteur René de Hoog. (Foto Thierry Schut)

Rodi West Media voegt per februari 2024 twee kranten toe aan haar Haagse portfolio. Het gaat om titels die momenteel bekend staan als De Segbroeker en Het Haagse Hout. Op 14 februari verschijnen de vernieuwde edities voor het eerst. 

De kranten krijgen een restyling zodat ze aansluiten op de overige titels van Rodi West Media: een andere voorpagina, een vernieuwde opmaak en frisse kleuren. De grootste verandering is de nieuwe naam: ‘Nieuwsblad Den Haag’. Inhoudelijk wordt de redactionele formule zoveel mogelijk bewaard en versterkt.

Rodi.nl

De twee kranten werden afgelopen jaar uitgegeven door Den Heijer Uitgeverij. Vanaf februari neemt Rodi West Media het stokje over. Dit lokale bedrijf geeft zestien gratis huis-aan-huiskranten uit en voorziet negen gemeenten van lokaal nieuws op jouw lokale nieuwswebsite Rodi.nl. De Segbroeker en Het Haagse Hout waren al eigendom van Rodi West Media, maar werden afgelopen jaar geëxploiteerd door Den Heijer Uitgeverij.   

Lokaal

Rodi West Media is al langer actief in Den Haag. Directeur Rick de Vroom: “De Hofstad is voor ons natuurlijk geen onbekend terrein. Deze twee titels zijn een mooie aanvulling op ons Haagse bereik. We geven al kranten uit in Centrum, Laakkwartier, Loosduinen, Escamp en Leidschenveen-Ypenburg. Daar komen nu Segbroek en Haagse Hout bij. Zo kunnen we bijna heel Den Haag bedienen. En omdat we ook actief zijn in Rijswijk, Westland en andere omliggende gemeenten zijn wij dé naam op het gebied van lokaal nieuws en lokaal adverteren.” 

Over Rodi West Media

Rodi West Media geeft onder meer 16 lokale huis-aan-huiskranten uit en voorziet via Rodi.nl 9 gebieden dagelijks van lokaal online nieuws. Daarmee bereikt het Westlandse bedrijf een groot deel van de lokale gemeenschap in het gebied. Meeliften op dit bereik? Neem dan vrijblijvend contact op met de media-adviseurs via verkoop.denhaag@rodi.nl. De redactie is te bereiken via redactie.denhaag@rodi.nl. Meer weten over Rodi West Media? Zie dan de mediakit of bel naar 0174-624212.