Vanaf maandag 1 mei zijn wij verhuisd naar Maasdijk en werken wij in het super duurzame kantoorpand Paulina op Honderdland!

De verhuizing is een grote stap voor West Media, maar wel een die past binnen de strategie van ons bedrijf. “De afgelopen jaren hebben we met het hele team een enorme groei weten te realiseren met onze kranten, nieuwswebsites en andere producten”, vertelt directeur Rick de Vroom. “Niet alleen omdat we in een groter gebied actief zijn, maar vooral ook omdat we een professionaliseringslag hebben gemaakt. Een modern, duurzaam en centraal gelegen pand is daarom voor ons een prachtige volgende stap.”

Het duurzame karakter van Paulina was doorslaggevend. Binnen West Media hebben wij de afgelopen jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo worden de kranten waterloos gedrukt met milieubewuste inkt op meermaals gerecycled papier en draait het hele proces op 100% groene stroom. De verhuizing naar Paulina sluit perfect aan op deze ambities.

Locatie
Het kantoor aan de Stokdijkkade in Naaldwijk is inmiddels gesloten. Sinds 1 mei worden de kranten en websites gemaakt vanuit Paulina. Het adres is Honderdland 1032, 2676 LV in Maasdijk.