Display advertising: online opvallen met Rodi.nl

Wil je online opvallen? Jouw merk, bedrijf, dienst of evenement bij een groot (regionaal of landelijk) publiek onder de aandacht brengen? Met display advertising op de website van Rodi.nl adverteer je eenvoudig online. Bepaal zelf in welke regio’s jouw advertentie vertoond wordt en maak werk van online opvallen. Profiteer van een enorm bereik, tienduizenden websitebezoekers en een sterk lokaal en regionaal nieuwsmerk.

Onderaan deze pagina vind je ook de aanleverspecificaties voor de banners!

75.000
IMPRESSIES
Inrichten campagne o.b.v. regio doelgroep en impressies
Rapportage na afloop van campagne
75.000 impressies
€ 675 vanaf prijs
VRAAG AAN!
150.000
IMPRESSIES
Inrichten campagne o.b.v. regio doelgroep en impressies
Rapportage na afloop van campagne
150.000 impressies
€ 1.350 vanaf prijs
VRAAG AAN!
300.000
IMPRESSIES
Inrichten campagne o.b.v. regio, doelgroep en impressies
Rapportage na afloop van campagne
300.000 impressies
€ 2.700 vanaf prijs
VRAAG AAN!

Wat is display advertising?

Display advertising is het tonen van banners met advertenties of een reclameboodschap op websites. Displaybanners zijn volledig naar wens te ontwerpen en kunnen zowel statisch als dynamisch getoond worden. Deze populaire vorm van online regionaal adverteren heeft meer voordelen. Zo wordt je banner automatisch getoond aan de lokale doelgroep: de mensen die jouw reclameboodschap te zien krijgen, zijn dus precies de mensen die je wilt bereiken met jouw merk, bedrijf of evenement.

Regionaal adverteren met display advertising

Aan de hand van een vastgesteld budget bepaal je hoe vaak en hoe lang jouw banners online getoond worden. Het proces van display advertising verloopt namelijk geheel digitaal en is daardoor tot in detail in te richten. Van het bepalen van de juiste doelgroep en de juiste zoekwoorden tot het secuur aangeven van demografische en geografische gegevens. Door de kleurrijke vormgeving springt je banner direct in het oog bij onze websitebezoekers. Kies zelf het formaat en de regio’s waarin je wilt adverteren, onze media-adviseurs doen de rest.

Ben je een startende ondernemer of een bestaande ondernemer met een nieuw product of dienst? Juist de klanten die op zoek zijn of nog niet weten dat ze op zoek zijn, zitten in het begin van de customer journey. Om die reden leent display advertising zich hier uitstekend voor, hiermee werk je uitstekend aan de naamsbekendheid.

Maak werk van jouw merk en meet resultaten

Met display advertising maak je werk van jouw merk. Doordat je over een langere periode online zichtbaar bent met je banner, vergroot je jouw merkbekendheid bij een breed publiek. Daarnaast neemt het aantal bezoekers van jouw website of webshop toe, doordat de banners direct gelinkt zijn aan jouw eigen online omgeving of een speciale landingspagina. Grote kans dus dat je deze investering terugziet in je omzet. De resultaten van online adverteren zijn bovendien goed meetbaar – je weet dus direct hoe succesvol je campagne is geweest. Display advertising is bij Rdoi West Media mogelijk vanaf 75.000 impressies.

Voordelen van display advertising

Kortom, wil je online adverteren op Rodi.nl? Dan zijn dit de voordelen van kiezen voor display advertising bij Rodi West Media:

  • Je banner krijgt een prominente plek op Rodi.nl
  • Je verhoogt het verkeer naar jouw website of webshop
  • Je vergroot jouw naamsbekendheid door de kracht van herhaling
  • De boodschap wordt automatisch getoond aan jouw lokale doelgroep
  • Je bepaalt de inhoud – zowel tekstueel als visueel (in samenwerking met onze DTP-afdeling)
  • Resultaten zijn goed meetbaar, je weet dus snel wat je bereik is
  • Door te kiezen voor de combinatie print en online vergroot je jouwnaamsbekendheid

Voorbeeld van een display advertentie op Rodi.nl

 

Formaten en aanleverspecificaties display advertising

Hoe dien je de input voor de banner(s) aan te leveren? Klik hier voor de aanleverspecificaties!

Laat je de banner liever door Rodi West Media opmaken? Dat kan al vanaf € 125.

Je kunt kiezen uit de volgende bannerformaten bij display advertising via Rodi West Media:

Adverteren met banners: de kosten

De kosten voor display advertising bij Rodi West Media zijn afhankelijk van het type banner en de campagneduur. Neem voor meer informatie contact op met jouw media-adviseur of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je de promotie van jouw product, dienst of bijvoorbeeld evenement of webshop met een banner op Rodi.nl nóg meer een boost geven? Combineer dan display advertising met branded content, of bijvoorbeeld een partnerbijdrage of advertorial. Óf met online adverteren via social media en/of onze nieuwsbrief.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PRODUCTEN